BEEF* |
JAUTIENA
|
Tenderloin (-0,9) | Išpjova be grandinėlės, su galvute (-0,9) |
Tenderloin (0,9 - 1,4) | Išpjova be grandinėlės, su galvute (0,9 - 1,4) |
Tenderloin (1,4 - 1,8) | Išpjova be grandinėlės, su galvute (1,4 - 1,8) |
Tenderloin (1,8+) | Išpjova be grandinėlės, su galvute (1,8+) |
Striploin PAD (-1,5) | Nugarinė be riebalo ir plėvės (-1,5) |
Striploin PAD (-2) | Nugarinė be riebalo ir plėvės (-2) |
Striploin PAD (2 - 2,5) | Nugarinė be riebalo ir plėvės (2 - 2,5) |
Striploin PAD (2,5+) | Nugarinė be riebalo ir plėvės (2,5+) |
Striploin PAD (3+) | Nugarinė be riebalo ir plėvės (3+) |
Topsides PAD (2-3) | Vidurinė kumpinė (2-3) |
Topsides PAD (3-4) | Vidurinė kumpinė (3-4) |
Topsides PAD (4-5) | Vidurinė kumpinė (4-5) |
Eyeround PAD (-1) | Išorinė apvalioji kumpinė (-1) |
Eyeround PAD (1 - 1,5) | Išorinė apvalioji kumpinė (1 - 1,5) |
Eyeround PAD (1,5+) | Išorinė apvalioji kumpinė (1,5+) |
Rump PAD | Apvalioji uodeginė |
Knuckle PAD | Riešutėlis |
Silverside PAD | Plokščioji išorinė kumpinė |
Cuberoll (-1,8) | Antrekoto apvalainis (-1,8) |
Cuberoll (1,8 - 2,5) | Antrekoto apvalainis (1,8 - 2,5) |
Cuberoll (2,5+) | Antrekoto apvalainis (2,5+) |
Shank | Priėšmentė/ Kulninė |
Neck | Kaklinė |
Chuck roll | Sprandinės apvalainis |
Shoulder | Mentis |
Shoulder PAD | Mentis NUPLĖVINTA |
Brisket PAD | Krūtininė NUPLĖVINTA |
Cheeks | Žandai |
Thick skirt | Storoji diafragma NUPLĖVINTA |
Trimmings 70/30 - COW - CL | Jautienos kotletinė 70/30 |
Trimmings 80/20 - COW - CL | Jautienos kotletinė 80/20 |
Trimmings 90/10 - COW | Jautienos kotletinė 90/10 |
Tongues | Liežuviai |
Liver | Kepenys |
Fat | Lajus |
Tail | Uodegos |
Hearts | Širdys |
Lung | Plaučiai |
Kidneys | Inkstai |
PORK*
|
KIAULIENA
|
Shoulder 4D | Mentis 4D |
Leg 4D | Kumpis 4D |
Collar | Sprandas be kaulo, be odos |
Loins boneless, chain of | Nugarinė be kaulo, be odos |
Tenderloins | Išpjova |
Trimmings 80/20 | Kotletinė 80/20 |
Trimmings 70/30 | Kotletinė 70/30 |
Trimmings 60/40 | Kotletinė 60/40 |
Trimmings 50/50 | Kotletinė 50/50 |
A belly grade , single ribbed, with skin 20x50cm | Šoninė, A kategorija, iškaulinta, su oda 50x20 cm |
Shank meat | Kulninės mėsa |
Jowls rind less | Pažandė be odos |
Spare ribs | Šonkauliai |
Loin ribs | Nugaros šonkauliai |
PORK BYPRODUCTS*
|
KIAULIENOS SUBPRODUKTAI
|
Cutting fat | Kapoti lašiniai |
Back fat | Nugaros lašiniai |
Soft fat | Minkšti lašiniai |
Cheeks VACUUM | Žandai vakuume |
Ears flaps | Ausys/Ausų lapeliai |
Liver | Kepe nys |
Hearts | Širdys |
Tongues | Liežuviai |
Kidneys | Inkstai |
Half heads SALMON FILLET | Galvų puselės LAŠIŠOS FILĖ |